Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο LeBron θα είναι σημαντικός για τους παίκτες της Liverpool»

«Ο LeBron θα είναι σημαντικός για τους παίκτες της Liverpool»

Εδώ και λίγες ημέρες ο LeBron James αποτελεί και επίσημα έναν εκ των συνεργατών της FSG, στην οποία ανήκει η Liverpool και ο ρόλος του αστέρα του NBA στους Reds και στους Boston Red Sox αναμένεται να είναι πιο σημαντικός και ουσιώδης από εδώ και στο εξής.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Tom Werner σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο της Βοστώνης ανέφερε πως ο forward των Los Angeles Lakers πλέον θα είναι πιο σημαντικός για τους παίκτες της ομάδας και για την ψυχολογία τους.

“ Θα είναι σημαντικός για τους παίκτες και για την ψυχολογία τους. Δεν θα παίρνει όμως αποφασίσεις για την αρχική ενδεκάδα ή κάτι τέτοιο. ” Είπε ο Werner στο ραδιοφωνικό σταθμό, WEEI της Βοστώνης.

Ο LeBron και ο Maverick (Carter, ο συνεργάτης του James) είναι δύο έξυπνοι άνθρωποι και διοικούν μια τριαξονική εταιρεία που ασχολείται με τα media. ”

Έχουν εξαιρετικές διασυνδέσεις, από την Nike, στην Disney και στην Amazon. Θα είναι σημαντικοί, όπως είναι και όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες μας.

Οι διοικούντες των Reds βλέπουν ως χρυσή ευκαιρία για γιγάντωση του συλλόγου την συνεργασία του LeBron James με την Nike, καθώς και με τις Disney και Amazon.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA, LeBron James με την φανέλα των Lakers.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com